ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟ

Έργα με σύμβαση και έργα του δημόσιου & ιδιωτικού τομέα, που ανέλαβε η A & A Apostolides, παραδόθηκαν με συνέπεια με τα υψηλότερα πρότυπα κατασκευής – τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και τον προϋπολογισμό – με αίσθηση ευθύνης έναντι όλων των πελατών.

Συμβάσεις

Η ανάληψη έργων για πελάτες σ’ ένα ευρύ φάσμα τομέων της αγοράς και τύπων κτηρίων, σημαίνει συνδυασμός αποτελεσματικής διαχείρισης με την εξειδίκευση, καθώς και εξισορρόπηση μεταξύ ποιότητας και αισθητικής με βιώσιμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις. Η A & A Apostolides το επιτυγχάνει αυτό, ευθυγραμμίζοντας από την αρχή της σύμβασης, τα συμφέροντα, τους στόχους και τις πρακτικές όλων των μελών τόσο της ομάδας της όσο και των πελατών και ορίζοντας με σαφήνεια και διαφάνεια κάθε βήμα, προκειμένου να διασφαλιστεί η επιτυχία του έργου.

Δημόσιος Τομέας

Η εταιρεία είναι ένας από τους βασικούς παίκτες στις τοπικές κυβερνητικές προσφορές, παραδίδοντας με επιτυχία ένα ευρύ φάσμα σημαντικών δημόσιων κτηρίων, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τρόπο ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες διαφόρων υπουργείων και κρατικών υπηρεσιών, σε ολόκληρο το νησί. Τα κυβερνητικά έργα απαιτούν ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων και ικανοτήτων με έμφαση στον σύγχρονο σχεδιασμό και τις μοντέρνες τεχνικές οικοδόμησης, προκειμένου να καλύψουν τις πολύπλευρες ανάγκες και τα εξαιρετικά υψηλά πρότυπα που ορίζονται από το κράτος.

Υπουργείο Υγείας
Κατανοώντας απόλυτα τη σημασία της ποιότητας της κατασκευής κατά τη διαδικασία εκτέλεσης έργων σε κτήρια που θα φιλοξενήσουν δημόσιες ιατρικές υπηρεσίες, η Α & Α Apostolides είναι υπερήφανη που έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση πολλών και πλήρως λειτουργικών ιδρυμάτων υγείας, έγκαιρα και με υπευθυνότητα.

Υπουργείο Παιδείας
Σε συνεργασίες της με το Υπουργείο Παιδείας, η εταιρεία αντιλαμβάνεται πλήρως την ευθύνη που συνοδεύει την κατασκευή χώρων που θα χρησιμοποιούνται από παιδιά σε καθημερινή βάση. Αυτό σημαίνει ότι, επιλέγει τα καλύτερα υλικά σε όλα τα στάδια, επιστρατεύει τους καλύτερους επαγγελματίες, ενώ επιβλέπει και ασκεί ποιοτικούς ελέγχους με συνέπεια.

Άλλα Έργα
Η εταιρεία αναζητά και υποβάλλει προσφορές για δημόσιες συμβάσεις, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία κτηρίων που θα εξυπηρετούν τους πολίτες της Κύπρου και με τρόπο που να αντικατοπτρίζει τις αξίες και τη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Επιπλέον, η ανάληψη και υλοποίηση έργων υψηλού κύρους έδωσε στην εταιρεία την ευκαιρία να ενισχύσει περαιτέρω την υπόσχεσή της για επαγγελματισμό και καινοτομία, καθώς και να εξασφαλίσει ηγετική θέση στην αγορά.

Ιδιωτικός Τομέας

Η εταιρεία αναπτύσσει δημιουργικές λύσεις για διάφορους πελάτες του ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών, βιομηχανικών και οικιστικών έργων, με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στον σχεδιασμό και την κατασκευή. Μέσα από τη μακρά εμπειρία της στις κατασκευαστικές πρακτικές, αλλά και με αξιόλογους μηχανικούς και σωστή διαχείριση, η A & A Apostolides εξασφαλίζει σταθερά υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και ποιότητας σε όλες τις πτυχές των λειτουργιών της.