ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η Εταιρεία

Η A & A Apostolides ιδρύθηκε το 1987 από δύο αδέλφια, τους Απόστολο και Ανδρέα Αποστολίδη, ως μια φυσική εξέλιξη από μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείτο στον κατασκευαστικό τομέα από τη δεκαετία του 1980. Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία έχτισε ένα ισχυρό όνομα, εστιάζοντας κυρίως σε έργα μεσαίας έως μεγάλης κλίμακας τόσο στον δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα.

Το 1992, οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτάθηκαν στον τομέα της ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η A & A Apostolides Developers. Εξοπλισμένη με την τεχνογνωσία δύο γενεών πολιτικών μηχανικών υψηλής εξειδίκευσης και διαθέτοντας όλους τους απαραίτητους πόρους για την ανάληψη έργων κάθε μεγέθους, η εταιρεία έλαβε το 2006 την πιστοποίηση A-Class, η οποία αποτελεί την υψηλότερη δυνατή κατηγορία που προσφέρεται σε εργολάβους κτηρίων στην Κύπρο.

Εμπειρία

Σήμερα, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά της Κύπρου, η εταιρεία έχει διακριθεί ως ένας από τους πιο αξιόπιστους παίκτες του κλάδου. Αξιοποιώντας τις γνώσεις, την εμπειρία και τις υψηλού επιπέδου τεχνικές δυνατότητές της, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, ενώ σχεδιάζει και κατασκευάζει κτήρια υψηλών προδιαγραφών που συμμορφώνονται πλήρως με όλους τους Ευρωκώδικες και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της τοπικής αγοράς ακινήτων.

Με γνώμονα την ασφάλεια

Στην Α&Α Apostolides έχουμε ως πρώτιστο μέλημα μας την ασφάλεια του προσωπικού μας. Κάθε χρόνο, μέρος του προσωπικού ολοκληρώνει επκαιδευτικό πρόγραμμα επείγουσας βοήθειας με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία – Επείγοντα Περιστατικά». Στόχος μας είναι με τη συνεχή εκπαίδευση, το σύνολο του προσωπικού της εταιρείας μας να είναι πιστοποιημένοι Πρώτοι Βοηθοί.